Riccio Kappers Reeshof

Riccio Kappers is de enige kapper met meerdere kapsalons in de Reeshof. We zijn gevestigd in winkelcentrum Heyhoefpromenade, in de Dalempromenade en op het Buurmalsenplein. Er is dus altijd een Riccio Kapper in de buurt.

Topvaktechniek en persoonlijke aandacht maken bij ons het verschil.

Behandelingen

Met meer dan 40 jaar vak ervaring en regelmatige training in kleur- en kniptechnieken, bieden onze enthousiaste haarstylisten kappersbehandelingen aan volgens de laatste trends. Dames, heren en kinderen zijn welkom in éėn van onze stoelen.

Of het nu gaat om het knippen van een boblijn, curtain bangs, een fade of om een balayage of ombre kleuring, wij denken met je mee en zorgen voor een passende look. Je haren laten opsteken of invlechten voor een feestje of bruiloft? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Heren die graag hun baard willen laten knippen, scheren of verzorgen kunnen ook bij ons terecht.

Gratis adviesgesprek

Ben je er niet zeker van of een bepaalde coupe of kleur bij je past? Boek een gratis adviesgesprek. Onder het genot van een heerlijk kopje verse koffie, thee of wat fris, geven we je graag een persoonlijk advies op maat. Je mooiste zelf weerspiegelen … daar gaan we voor. We zien je graag.

Met of zonder afspraak

Maak online een afspraak of loop zonder afspraak binnen voor een indicatie van de wachttijd.

Bij al onze vestigingen is het parkeren gratis en dicht bij de deur.

Buurmalsenplein 15
5043 XL Tilburg

Tel (0)13 570 18 49
E-mail reeshof@riccio.nl

Heyhoefpromenade 53
5043 RA Tilburg

Tel (0)13 571 30 55
E-mail heyhoef@riccio.nl

Dalempromenade 43
5035 KL Tilburg

Tel (0)13 571 22 20
E-mail dalem@riccio.nl

Behandelingen

Knippen

In onze kapsalons knippen we dames, heren en kinderen, volgens de laatste trends en kijken we vooral naar wat bij je past.

Balayage

We zijn gespecialiseerd in balayage. We zorgen voor een Sunkissed effect voor prachtig natuurlijk gekleurd haar.

Kleuren

Het kleuren van je haren wordt voorafgegaan aan een kleuranalyse. Dit om een goede match te kunnen maken tussen je huids- en haarkleur.

Krullenkapper

We hebben ruime ervaring met het knippen van krullen.

Bruidskapsel

Deze speciale dag vraagt om speciale aandacht. Met veel liefde en passie zorgen we ervoor dat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt.

Prikkelarme kapper

Iedere maandagochtend hebben we een prikkelarme ochtend in onze kapsalon aan de Dalempromenade voor een ieder die graag in alle rust naar de kapper wil.

Herenkapper

Ook heren zijn welkom bij ons voor het knippen en/of verzorgen van het haar en/of baard.

Kinderkapper

De eerste keer knippen kan voor veel kinderen spannend zijn . Onze haarstylisten hebben veel ervaring met het knippen van kinderen en nemen uitgebreid de tijd om ze op hun gemak te stellen.

premium bootstrap themes