Prikkelarme kapper in Tilburg

Riccio Kappers in Tilburg biedt de mogelijkheid om prikkelarm naar de kapper te gaan in haar vestiging aan de Dalempromenade in de Reeshof.

Ben je prikkelgevoelig?  Zou je graag in alle rust naar de kapper willen? Kom dan op maandagochtend naar RICCIO CON CALMA.

Wat is een prikkelarme kapsalon?

We worden in onze drukke samenleving bedolven onder een overvloed van licht, geluiden geuren en kleuren. De impact hiervan kan voor personen met hersenletsel (NAH), autisme, burn-out, of hoog gevoeligheid overweldigend zijn. Voor deze groep mensen is het niet vanzelfsprekend om zomaar even een kapsalon binnen te stappen. Een drukke, onvoorspelbare omgeving, waar veel bedrijvigheid is, in combinatie met fel licht en veel geluid wordt door hen dan ook vaak gemeden. Dat is jammer, want een kappersbezoek kan heel rustgevend zijn. Zeker in een prikkelarme omgeving. Even uit de overvloedige drukte van de dag. Alle aandacht voor jou alleen. Bij Riccio Kappers aan de Dalempromenade creëren we deze beleving. Er staat geen luide muziek aan, het licht is gedempt en de telefoon gaat vrijwel niet over.

Op afspraak

Vind jij stilte ook fijner en wil je graag een kappersbehandeling in een prikkelarme omgeving?  Maak dan een afspraak voor een maandagochtend bij onze kapsalon in Dalem via de Riccio-app, de website of telefonisch (0)13 571 22 20

Riccio Con Calma, een moment van rust. Kom het ervaren.

 

Adres

Dalempromenade 43
5035 KL Tilburg

T. 013 571 22 20
E. dalem@riccio.nl

Openingstijden Riccio Con Calma

Maandag 09:00 – 13:00

Kappers Riccio Con Calma

Riccio Kappers

Dalem

Kapper Jozé - Reeshof

Jozé
haarstylist & specialist in prikkelarm knippen